+31 628 71 46 80 info@nextlevelinstituut.nl

Rij en beroepsopleidingen van Next Level Instituut 

Met jarenlange ervaring is Next Level Instituut begonnen met het aanbieden van rijopleidingen. Naast het halen van je rijbewijs, kun je bij ons terecht voor diverse beroepsopleidingen. Denk daarbij aan het volgen van een taxi opleiding of opleidingen omtrent het nieuwe rijden en levensreddend handelen. Los van de rijopleidingen kun je bij Next Level Instituut verschillende taxi keurmerken behalen en verzekeringen afsluiten.

Een persoonlijke werkwijze staat bij onze auto rijopleidingen op nummer 1. Hierdoor weten wij precies aan welke leerdoelen wij moeten werken. Dit heeft als groot voordeel dat wij de rijopleiding efficiënt kunnen inrichten, waardoor je jouw rijopleiding doelgericht af kunt ronden.

Over onze rij en beroepsopleidingen 

Het is onze passie om mensen op te leiden tot goede (taxi)chauffeurs. Vanuit deze visie bieden wij rijopleidingen aan. Er zijn veel opleiders die rijopleidingen geven, maar wij willen boven de wettelijke eisen van een rijopleiding voldoen en onze leerlingen extra waardevolle vaardigheden meegeven.

Wij weten veel over de knelpunten die mensen ervaren tijdens het rijden, waaraan jij moet voldoen en wat jij in het verkeer kan verwachten. Hierdoor weten wij hoe wij jou moeten opleiden tot een goede deelnemer van het verkeer in Nederland.

Van begin tot het eind leveren wij kwalitatieve rijopleidingen, zodat je vol vertrouwen met de auto de weg op kan!

De opleider met oog voor jou als leerling en mens.

 

Waarom ons kiezen?

N

Persoonlijke werkwijze

Hierdoor weten wij precies op welk niveau je bent en aan welke leerdoelen wij moeten werken.

N

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring volg je bij Next Level Instituut kwalitatieve rijopleidingen en zit je bij een ervaren instructeur in de auto.

N

Individuele begeleiding

Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke en individuele begeleiding van onze leerlingen.

Contact

Bel ons

+31 628 71 46 80

Mail ons

info@nextlevelinstituut.nl

Werkgebied

Regio Rotterdam e.o.

Hoofdkantoor

(Op afspraak)
Van Heekstraat 26, 3125 BN Schiedam

Neem contact op

× Chat met ons